Sportlov! Härligt med lite ledigt så man kan ta tag i saker som fått vänta när andra saker känts viktigare.
Två år i Ankarsrum. Tänk att eleverna skall sluta trean till sommaren.
Det vankas ett nytt gäng att lära känna.
I VBK år 3 har vi kämpat med alla de ämnen som man skall utveckla under lågstadietiden. Nationella prov vankas snart och då får vi se hur långt vi hunnit tillsammans. Vi får ett kvitto på hur väl vi lyckats tillsammans.
Med lite vemod tänker jag tillbaka på alla fina stunder vi haft och kommer att ha innan vi skiljs för sommarlov. I mobilen finns massor av bilder från de olika saker vi hunnit med. Jag önskar att åren varit lite mer normala. Corona har gjort att få eller inga möjligheter till möte har funnits.

Jag går och funderar på att bjuda in till lära-känna-samtal redan innan barnen i förskoleklassen slutar för sommarlov. Jag tänker det skulle ge både mig, eleverna och vårdnadshavarna tid att förbereda oss inför skolstarten i augusti. Startsträckan kanske också blir något kortare för oss alla.

/L-G