Idag hade vi besök av två tjejer som ville besöka oss för att se om detta var ett jobb som de kunde tänka sig. Fyra vuxna med eleverna gjorde att vi kunde vara mer flexibla i arbetet. Veckan har flutit på bra och inga egentliga konflikter mellan eleverna. Barnen har fått kläm på bussresan, matsalsrutinerna och hur vi arbetar i klassrummet. Arbetet i våra läromedel har börjat ta fart och spännvidden mellan år 1 till 6 fungerar över förväntan! Vi saknar böcker till några av barnen men det löser vi med kopior tills vi får leverans under kommande vecka. Barnen kommer att få ta hem var sitt eget klassfoto under morgondagen. Föräldrarna är så nyfikna på den nya skolan och jag tänker göra ett besök på Moliljan för att visa bilder på hur skolan ser ut och vad vi gör om dagarna. Tänk att en vecka kan gå så fort!