Idag var det så dags för terminsavslutning.
Vi jobbade som vanligt på morgonen. Tiden gick fort mot lunch.
Det serverades julgröt med socker och kanel. Barnen tyckte mycket om maten och tog om flera gånger.

Vi besökte Mörlunda kyrka. Det var inte så många i kyrkan när jag anlände som tomte. En stor klädd gran mötte mig när jag trädde in i kyrkan. Jag mötte dessutom ett känt ansikte från förr. Om jag inte minns fel så mötte jag fröken Lång i kyrkan. Hon hade visst arbetat med ungdomar i kyrkan sedan september. Lite extra kul är att se eleverna från tidigare år att lyckas och finna arbete och glädje i sin vardag.
Jag önskade bara att vi hade tränat in någon jullåt till avslutningen. Barnen sjöng så vackert i kyrkan och jag försökte översätta så gott som jag kunde till barnen.

När allt var klart var det dags för barnen att åka till Moliljan i bussen. Mia och jag åkte lite i förväg för att hinna plocka fram julklappar till barnen. Paulina hade förberett små paket som barnen skulle få. Vi hade kopierat var sitt litet häfte till varje barn som de kunde jobba med under lovet. Ett annat paket innehöll en penna, sudd och färgpennor som de kunde använda sig av. Några föräldrar mötte upp och hjälpte oss dela ut julklapparna.

Jag ser fram fram emot kommande termin men jag kan inte undgå att tänka på allt roligt vi hunnit med. Många har stunderna varit med både glädje och tårar. Några av oss i personalen kommer att arbeta med annat under kommande termin och andra av oss kommer att arbeta vidare.