Denna vecka var mest en vanlig vecka om jag så säger.

Under torsdagskvällen hade vi ett pedagogiskt café på skolan.
Vi diskuterade betyg och bedömning tillsammans med pedagoger från grannskolan i Målilla. Det är alltid givande att träffas och diskutera med andra.

I fredags träffade jag så Roland Axelsson som också är den präst som kommer att välkomna oss till kyrkan, julavslutningsdagen den 19 december. Roland är pensionerad präst men som hoppar in lite där det behövs. En trevlig man som hade mycket intressant att berätta. Vi talade lite om hur han såg på julavslutningen och jag frågade honom om han hade några önskemål inför denna dag.

Vad veckorna bara flyger iväg! Snart är det dags för julavslutning!

Jag önskar mig…hmmm….önskar mig……ja som tur är så har jag ännu några dagar på mig att komma på VAD jag önskar mig.