I tisdags hade vi julpyssel i skolan. Alla var med och pysslade. Man kunde baka pepparkakor, göra kransar, papperspyssla, göra fågelmatare, stöpa ljus och göra textilpyssel. Barnen verkade helnöjda med dagen. Jag kan lugnt säga att det tog på krafterna. Inte var dag som vi har tvärblandade grupper på skolan och arbetar tillsammans.

Många nya asylsökanden har kommit till vår kommun denna vecka. Jag undrar hur många barn som kommer att stå på kö till vår verksamhet i Mörlunda. Det skall bli spännande att se om vi kanske har två FBK-grupper på skolan inom kort.

Julen närmar sig allt mer. Klasserna övar till lucia på fredag och julmusik hörs i korridorerna inför julavslutningen. 10 dagar kvar till avslutning. Det skall bli skönt med lite ledigt efter allt vi hunnit med denna termin.

Undrar vad 2015 har med sig? Jag hoppas på en massa nya utmaningar, idéer och tankar.

Jag skall försöka lägga in lite bilder här på bloggen. Bilderna gör sidan lite mer levande och kanske även mer intressant för de som hittar hit.